Номинираната за Оскар Мария Бакалова ще бъде Ивана Тръмп в биографичен

...
Номинираната за Оскар Мария Бакалова ще бъде Ивана Тръмп в биографичен
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще бъде Ивана Тръмп в Стажантът

Номинираната за " Оскар " Мария Бакалова ще бъде Ивана Тръмп в биографичен филм за Доналд Тръмп със заглавие " Стажантът ".

Това оповестява изданието " Дедлайн " (Deadline).

В облика на скандалния някогашен президент на Съединени американски щати, който не губи апетита си и за нов опит да влезе в Белия дом, ще влезе Себастиан Стан, който е бил номиниран за премиите " Еми " и " Златен глобус ".

Последно артистът от румънски генезис (пристига в Съединени американски щати на 12 г.) направи усещане в минисериала " Пам и Томи ", отдаден на сложната връзка на Памела Андерсън и Томи Лий. Себастиан Стан е и доста известен в блокбъстъри от вселената на " Марвел " като Бъки Барнс - започвайки с „ Капитан Америка: Първият отмъстител “ от 2011 година, а по-късно и в „ Капитан Америка: Зимният боец “ (2014), „ Мравец “ (2015), „ Капитан Америка: Гражданска война “ (2016), Black Panther (2018), Avengers: Infinity War (2018) и Avengers: Endgame (2019) и други

Третата значима роля във кино лентата е за звездата от " Наследници " ( " Succession " ) - Джеръми Стронг. Той е притежател на награди " Еми " и " Златен глобус " за ролята си на Кендъл в хитовия сериал. Ива номинация за " Еми " и за четвъртия, финален сезон.

Режисьор на историята на младия Тръмп е иранецът Али Абаси, с награди за кино лентата му Holy Spider от миналогодишния фестивал в Кан.

Снимките стартират още тази седмица.

" Стажантът " ще прегледа напъните на Тръмп да построи своя бизнес с недвижими парцели в Ню Йорк през 70-те и 80-те години на предишния век, както и ще показа връзките му с спорния адвокат Рой Кон. Това е история за връзката ментор-протеже, която обрисува началото на огромна американска династия. Джеръми Стронг ще играе юриста.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР